Yayınlanma Tarihi: 22 Ocak 2018 Pazartesi

ÖYP Lisansüstü Eğitim Kontenjanlarına Tercih İşlemleri Sonuçlandı

Yükseköğretim Kurulu resmi web sayfasında yapılan açıklamada, 2018 Bahar Dönemi lisansüstü eğitim kontenjanlarına tercih işlemlerinin sonuçlandığı ifade edilmiştir. Açıklamada şu ifadelere yer verilmiştir:

2018 Bahar Dönemi lisansüstü eğitim kontenjanlarına tercih işlemleri sonuçlanmıştır. Sonuçları öğrenmek için Tıklayınız.

ÖYP kapsamında lisansüstü eğitim programlarına yerleştirilmesi uygun bulunan araştırma görevlilerinin aşağıdaki belgelerle birlikte en geç 09.02.2018 tarihi mesai bitimine kadar lisansüstü eğitim yapmak için yerleştirildikleri üniversitelerin ilgili enstitülerine başvurmaları gerekmektedir:

1. ALES sonuç belgesi.
  2. Yabancı dil sınav sonuç belgesi.
  3. Lisans transkripti.
  4. ÖYP araştırma görevlisi kadrosuna atandığına dair belge.

Not: Kayıt işlemlerinde istenilebilecek diğer belgeler için lütfen ilgili enstitülerle iletişime geçiniz.

Yükseköğretim Kurulu resmi web sayfasındaki açıklamaya ulaşmak için Tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü