Yayınlanma Tarihi: 14 Ekim 2018 Pazar

Üniversitemiz ile KOSGEB Çorum Müdürlüğü İşbirliğinde Bilgilendirme Toplantıları Yapılacaktır

Üniversitemiz Girişimcilik Eğitimleri Koordinatörlüğü ile KOSGEB Çorum Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz akademik birimlerindeki öğrencilerimiz için bir dizi bilgilendirme toplantıları düzenlenecektir. 

Öğrencilerimizin kendi işlerini kurabilmeleri için eğitim, bilgilendirme ve yönlendirme amacıyla daha önce KOSGEB Çorum Müdürlüğü ile ortak faaliyetler düzenlendiği gibi, benzer faaliyetler bu ve gelecek yıl da devam edecektir. Bilindiği üzere Üniversitemiz bu konu ile ilgili olarak lisans ve önlisans eğitimlerinde Uygulamalı Girişimcilik dersini daha önce ders müfredatına eklemişti. Bunun devamı ve tamamlayıcısı mahiyetinde girişimcilik kültürünün yaygınlaşması, üniversite eğitimi sonrası mezun öğrencilerimizin kendi işlerini kurma imkânlarının tanıtılması ve KOSGEB destek mevzuatının tanıtılması amacıyla planlanan bilgilendirme toplantılarında;

  • Girişimcilik Destek Programı Genel Tanıtımı/Süreci
  • Girişimcilik Destek Programı kapsamında desteklenen/desteklenmeyen sektörler
  • İş planı hazırlama aşaması
  • İşletme Geliştirme Programı kapsamında alınabilecek destekler

gibi konular ele alınacaktır. 2018 ve 2019 yılı için planlanan bilgilendirme toplantılarının takvimi şu şekilde belirlenmiştir: 



Belirlenen yerlerde gerçekleşecek etkinliklere öğrencilerimizin katılımı, mezuniyet sonrasında kendilerine pek çok ilave fırsatı sağlayabilecektir. Bu nedenle söz konusu etkinliklere öğrencilerimizin katılımı kendi menfaatlerine olacaktır. 

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube