Yayınlanma Tarihi: 17 Kasım 2018 Cumartesi

İstanbul Üniversitesi AUZEF Sınavları Hakkında Duyuru

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) sınavlarının yapılmış olduğu merkez sayısı 44 iken 2018-2019 Eğitim Öğretim yılından itibaren 81 il merkezinde yapılacağı bildirilmiştir. Bu kapsamda AUZEF sınavı 08-09 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak olan ara sınavları ile birlikte ilimizde de ilk kez uygulanacaktır.

Bu kapsamda AUZEF tarafından sınavlarda kullanılacak olan “AUZEF Sınav Görevlileri Paneli” ilimiz için de aktif hale getirilerek sınav yapılacak bina ve üniversitemiz personeli tanımlaması tanımlanarak sistem aktif hale getirilmiştir. Daha önce tüm akademik ve idari personelimize e-mail yolu ile yapılmış olunan duyuru kapsamında sisteme dâhil edilen personelimize geçici şifreleri sistemde kayıtlı e-mail adreslerine gönderilmiş olup bu şifre ile https://sinav.istanbul.edu.tr/sgs adresinden sisteme giriş yapılarak bilgilerin kontrol edilmesi ve güncellenmesi istenmiştir. Sınavlara ilişkin süreçler, diğer sınavlarda olduğu gibi işleyecektir. 

Konu hakkında detaylı bilgiye https://sinav.istanbul.edu.tr adlı internet adresinden ve Çorum Sınav Koordinatörlüğünden edinilebilir.


Çorum Sınav Koordinatörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube