Yayınlanma Tarihi: 19 Kasım 2018 Pazartesi

Enstitülerimizin Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Yönergeleri Güncellendi

Üniversitemiz Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri ve Sağlık Bilimleri Enstitülerimizin Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Yönergeleri, Yükseköğretim Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği’nde yapılan değişiklikler ve Hitit Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği çerçevesinde ele alınmış ve gerekli güncelleme ve düzenlemelerle son hali Üniversitemiz Senatosu’nda kabul edilmiştir.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Yönergesi için Tıklayınız.

Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Yönergesi için Tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulama Yönergesi için Tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü