Yayınlanma Tarihi: 29 Mayıs 2018 Salı

Erasmus+ Staj Konsorsiyum Başvuruları Başladı

Değerli Öğrencilerimiz,

2017-2018 Akademik Yılı Erasmus+ Programı kapsamında, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Koordinatörlüğünde TÜMSİAD, Kastamonu Üniversitesi ve Üniversitemizin de katılımıyla oluşan  “Anadolu'dan Avrupa'ya Kültür Köprüsü” Projesi, Ulusal Ajans tarafından kabul edilmiş ve hibelendirilmiştir. Projemiz, 2017-2018 Akademik Yılında da yürütülecek olup Erasmus+ staj faaliyetine katılmak isteyen 9 öğrencimize hibe desteği sağlanacaktır.

Başvurular, online olarak www.erasmus.hitit.edu.tr  adresinden yapılacaktır. Online olarak alınan başvuru formu ile beraber gerekli diğer belgelerin en son 19 Haziran 2018 tarihinde Rektörlük Uluslararası İlişkiler Birimi’ne şahsen getirilmesi gerekmektedir.

Başvuruya ilişkin detaylı bilgiler ve gerekli belgeler başvuru rehberinde yer almaktadır. Her türlü sorunuzu Bölümünüz Erasmus Temsilcisine veya Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Birimi’ne iletebileceğinizi hatırlatır, başarılar dileriz.

Formlar ve Belgeler:

2017-2018 Staj Konsorsiyum Başvuru Rehberi