Yayınlanma Tarihi: 02 Ocak 2019 Çarşamba

Üniversitemizin Web Sayfası Güncellendi

Üniversitemizin web sayfası, iç ve dış paydaşlarımızdan gelen geri bildirimler ve ortaya çıkan ihtiyaçlar çerçevesinde daha iyiyi ortaya koyma adına gözden geçirilerek yeni bir tasarımla, tamamen kendi personelimiz tarafından kodlanmak suretiyle yenilenmiştir.

Yeni web sayfamız tasarım ve yazılım olarak oluşturulurken özellikle istenen bilgiye en kısa zamanda ulaşma düşüncesi ön planda tutulmuş; kullanım kolaylığı, özgünlük ve teknolojik yeniliklere uygunluk ölçütleri esas alınmıştır. Yeni teknoloji trendleri doğrultusunda günümüzde web sayfası ziyaretlerinin %60’lık kısmının mobil cihazlardan geldiği göz önünde tutularak, web sayfası alt yapısı mobil cihazlara, web browserlarına ve tabletlere uygun olarak oluşturulmuştur. Ayrıca yeni web sayfasının tasarım ve yazılım alt yapısı, teknolojide gerçekleşmesi muhtemel tüm gelişmelerin ileride sisteme kolay entegre edilmesi açısından güncellemeye uygun olarak hazırlanmıştır. 

Ortaya çıkacak yeni ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda web sayfamızın güncellenmesi/yenilenmesi çalışmaları bundan sonra da devam edecektir. Dolayısıyla daha iyiye ulaşma adına, yeni web sayfamızla ilgili bizim için son derece kıymetli olan görüş ve öneriler, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Üniversitemiz tarafından anında değerlendirmeye alınacak olup; yazılımın Üniversitemiz tarafından yapılması nedeniyle gerekli değişiklik ve güncellemeler rahatlıkla gerçekleştirilebilecektir. 

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube