Yayınlanma Tarihi: 19 Mart 2019 Salı

Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Sempozyumu

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Afet Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM) ve Enerji Politikaları ve Piyasaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EPPAM) işbirliğinde 8 Mayıs 2019 tarihinde “Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Sempozyumu” gerçekleştirilecektir.

“Yönetişimde İnovatif Yaklaşımlar” teması ile gerçekleştirilecek ve gerek Düzenleme Kurulu gerek Bilim Kurulu ve gerekse de bildiriler aracılığı ile alanında uzmanların yer alacağı sempozyumda günümüz dünyasının gerekliliklerini yerine getirmek için büyük çabalar sarf ettiği “sürdürülebilirlik” kavramı “kurumsal yönetim” boyutuyla ele alınacaktır.

Sempozyum bildiri özeti teslim tarihi 29 Mart 2019 olup detaylı bilgi için tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü