Yayınlanma Tarihi: 09 Nisan 2019 Salı

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları Belli Oldu

Değerli Öğrencilerimiz,

2018 Proje Dönemi Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği ve 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği  Yerleştirme Sonuçları açıklanmıştır.

Oryantasyon Programı

Asil ve yedek öğrencilerin 12 Nisan 2019 tarihinde saat 10.00’da Mühendislik Fakültesi 105 nolu sınıfta yapılacak olan Oryantasyon Programına katılımları zorunludur.

2019-2020 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliğine hak kazanan öğrencilerin dikkatine;

Erasmus hibesi Avrupa Komisyonu aracılığı ile Ulusal Ajans tarafından sağlanmaktadır. 2019-2020 akademik yılı için Üniversitemize tahsis edilecek hibe tutarı Haziran-Temmuz 2019 tarihlerinde netleşecektir. Bu nedenle, açıklanan yerleştirme sonuçları değerlendirme açısından nihai, ancak hibe koşulu açısından ÖN SEÇİM sonuçlarıdır. Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize ayrılan bütçenin elverdiği sayıda öğrencimize Erasmus hibesi tahsis edilebilecektir. Birimimiz, üniversitemize tahsis edilecek Erasmus hibesi belli olana kadar hiçbir öğrenciye hibeli öğrenci olacağı garantisini sunmamaktadır.

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları için Tıklayınız

Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları için Tıklayınız