Yayınlanma Tarihi: 03 Eylül 2019 Salı

Pakistan-Türkiye Araştırmacı Hareketliliği Burs Programı 2019

2019-2020 eğitim öğretim yılında, 07.08.2019 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu Kararı ile Pakistan ve Türkiye arasında, lisansüstü eğitim gören öğrenci ve öğretim elemanı hareketliliğini esas alan Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı başlatılmıştır.

Proje yürütücüleri tarafından, Pakistan'daki yükseköğretim kurumları ile gerçekleştirilmesi planlanan proje başvuruları için, 05.11.2019 tarihine kadar https://yoksis.yok.gov.tr internet adresi üzerinden girişlerin yapılması; başvuru çıktılarının ise Üniversitemiz Mevlana Koordinatörlüğü aracılığı ile Rektör imzalı üst yazı ekinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına iletilmesi gerekmektedir.

Yürütme Kurul Kararı ve Çağrı Metni İçin tıklayınız.

Başvuru sırasında karşılaşabileceğiniz sorunlarınızı/sorularınızı aşağıdaki e-postalara bildirebilirsiniz:

Mevzuat bilgisi için;                       Teknik bilgi için;

Esra Ebru MAVİ                                  Emre Ceviz
esra.mavi@yok.gov.tr                      emre.ceviz@yok.gov.tr