Yayınlanma Tarihi: 09 Eylül 2019 Pazartesi

“Yabancı Dil I, II. (İngilizce) ve “Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı I, II. ” Dersleri Muafiyet Sınavları

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemiz Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına kayıt yaptıran öğrencilerimiz için “Yabancı Dil I-II.(İngilizce)” ile “Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı I-II.” dersleri için muafiyet sınavı yapılacaktır Muafiyet Sınavı başvuruları elektronik ortamda Öğrenci Bilgi Sistemi (Otomasyon / HUBİS) üzerinden yapılacak olup sınava katılmak isteyen öğrenciler 09 Eylül 2019 tarihi mesai bitimine kadar sınava katılmak istediklerini belirteceklerdir.

NOT:

1. Muafiyet Sınavı tek oturumda yapılacak olup; her iki dersin sınavı 40 ar dakikadan, toplam 80 dakikadır. Sınava katılmak zorunlu olmayıp; sınava katılan öğrenciler başarılı oldukları takdirde adı geçen derslerden muaf olacaklardır. (Öğrenciler isterlerse her iki dersin muafiyet sınavına da katılabilirler.)
  2. Her öğrenci kendi Fakülte, Yüksekokul veya Meslek Yüksekokulunda sınava girecektir.

MUAFİYET SINAV TARİHİ : 11 Eylül 2019

MUAFİYET SINAV SAATİ : 14: 00