Yayınlanma Tarihi: 03 Şubat 2020 Pazartesi

2019 Proje Dönemi Erasmus+ Öğrenci Staj/Konsorsiyum Staj Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır

Değerli Öğrencilerimiz,

Erasmus+ 2019 Proje Dönemi Öğrenci Staj/Konsorsiyum Staj Hareketliliği başvuruları başlamıştır. Başvurular, online olarak www.erasmus.hitit.edu.tr adresinden yapılacaktır.

Online olarak alınan başvuru formu ile beraber gerekli diğer belgelerin en son 28 Şubat 2020  tarihinde Rektörlük Uluslararası İlişkiler Birimi’ne şahsen getirilmesi gerekmektedir.

Başvuru Aşamasında İstenen Belgeler

1. Başvuru Formu: Başvurular, online olarak www.erasmus.hitit.edu.tr adresinden yapılacaktır. (Online olarak alınan başvuru formu Erasmus Bölüm Temsilcisi ve öğrenci tarafından imzalanacaktır.)
  2. Öğrenci Belgesi
  3. Transkript
  4. Davet Mektubu

Detaylı bilgi için www.erasmus.hitit.edu.tr