Yayınlanma Tarihi: 04 Şubat 2020 Salı

TEKNOFEST 2020 Teknoloji Yarışmaları Başvuruları Açıldı

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin en önemli ayağını Teknoloji Yarışmaları oluşturmaktadır.

TEKNOFEST 2020'de Havacılıktan otomotive, yapay zekadan simülasyon sistemlerine, su altı araçlarından otonom araçlara uzanan geniş bir spektrumda düzenlenecek  21 farklı kategoride yer alan Teknoloji Yarışmaları için başvurular başlamıştır.

Bu yarışmalar doğrultusuna Türkiye’de gençlerin millî teknoloji üretme ve geliştirme konusunda ilgilerinin arttırılması hedeflenmiştir. Bu alanda çalışan binlerce gencin projesine destek olmak için ön eleme aşamasını geçen takımlara toplamda 4 Milyon TL'nin üzerinde malzeme desteği sağlanacaktır.  TEKNOFEST 2020 Gaziantep'te yarışıp dereceye girmeye hak kazanan takımları ise 3 Milyon TL'nin üzerinde ödüller beklemektedir.

Üniversite ve Üzeri için;

• Sürü İHA Simülasyon Yarışması
  • Helikopter Tasarım Yarışması
  • Travel Hackathon

alanlarında #milliteknolojihamlesi heyecanı ile devam edilen TEKNOFEST 2020 Gaziantep'te yarışma hakkını elde etmek için SON BAŞVURU TARİHİ 28 ŞUBAT!

Detaylı bilgi için tıklayınız.