Yayınlanma Tarihi: 11 Ekim 2011 Salı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN OKA ve OMÜ'yü Ziyaret Etti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan 11 Ekim Salı günü Samsun ilinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretin ilk ayağı Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) oldu. Rektör Alkan’ın ziyaretinin oldukça memnuniyet verici olduğunu belirten OKA Genel Sekreteri Mevlüt ÖZEN Ajansın işleyişi ve yapısı hakkında Rektör Alkan’ı bilgilendirdikten sonra Hitit Üniversitesiyle sürekli temas halinde bulunmak ve Hitit Üniversitesi akademik personel potansiyelinden yararlanmak istediklerini belirtti. Ziyaretin ikinci ayağı ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)idi. OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin AKAN’la uzaktan eğitim ve lisansüstü eğitimle ilgili ortak çalışmalar konusunda görüşme yapıldı. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren OMÜ Rektörü Akan, Hitit Üniversitesine her türlü desteği vereceğini ve her türlü işbirliğine açık olduğunu ifade etti. Rektör Alkan’ın Samsun’da yaptığı ziyaretlerde Sağlık Yüksekokulu Müdürü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. M. Ömer BOSTANCI da hazır bulundu. Ziyaretlerin ardından Rektör Alkan OMÜ Kongre ve Kültür Merkezinde OKA tarafından düzenlenen “Ulusal Girişimcilik Konferansı”na katıldı.