Yayınlanma Tarihi: 25 Ekim 2011 Salı

Öğ-Der Şuurlu Öğretmenler Derneğinden Üniversitemiz Rektörü Alkan’a Ziyaret

Çorum ÖĞ-DER Şuurlu Öğretmenler Derneği,25 Ekim 2011 Salı günü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ ı makamında ziyaret etti.

 Çorum ÖĞ-DER Şuurlu Öğretmenler Derneği Başkanı Hüseyin BALYUZ,  Rektör ALKAN’ a Üniversitemiz yeni akademik yılının hayırlı olması dileklerinde bulunarak, göreve başlayalı kısa süre olmasına rağmen Rektör ALKAN’ ın,  Üniversitenin şehirle kaynaşmasını ve bütünleşmesini  gerçekleştirdiğini belirtti. BALYUZ, Üniversitemizin yanında olduğunu söyleyerek üstlerine düşen görevleri yapmak için hazır olduklarını ifade etti. BALYUZ son olarak Çukurca’ da şehit olan askerlerin ve Van Depremi’ nde hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyerek milli birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Üniversitemiz Rektörü ALKAN, ziyaretlerinden dolayı Çorum ÖĞ-DER Şuurlu Öğretmenler Derneği’ ne teşekkür etti. Şehrin sorunlarıyla ilgili bir üniversite olmaya çalıştıklarını söyleyen Rektör ALKAN, bunun da sivil toplum örgütlerinin yardımlarıyla başarılabileceğini ifade etti. Ziyaret sonunda Üniversitemiz Rektörü ALKAN’ a Çorum ÖĞ-DER Şuurlu Öğretmenler Derneği Başkanı BALYUZ, ziyaretlerinin anısına derneklerinin düzenlemiş oldukları Eğitim Raporunun yanı sıra, bir kitap ve bir dergi takdim etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube