Yayınlanma Tarihi: 16 Aralık 2011 Cuma

Üniversitemiz Tarafından “Fulbright Eğitim Bursu Bilgilendirme Toplantısı” Düzenlendi

Üniversitemiz Ortak Dersler Genel Koordinatörlüğü tarafından 15 Aralık 2011 Perşembe günü Fen Edebiyat Fakültesi’nde Fulbright eğitim komisyonu ve Fulbright bursları konusunda bir bilgilendirilme toplantısı yapıldı. Düzenlenen toplantıya Fulbright Ankara Merkez Ofisi Eğitim Danışmanlığı Koordinatörü Mevlüde BAKIR, Fulbright Eğitim Danışmanı Bahar Deniz TÜRKASLAN, Ortak Dersler Genel Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mustafa BAKAN, üniversitemiz akademisyenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Toplantının açılış konuşması yapan Ortak Dersler Genel Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mustafa BAKAN, 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında üniversitemizde Ortak Dersler Genel Koordinatörlüğü oluşturulduğunu belirterek, şunları ifade etti:

“Koordinatörlük olarak üniversitemizde verilen ortak derslerin öğrencilerimize daha verimli olması ve daha iyi bir eğitim sağlanabilmesi için planlı ve koordineli çalışmaları sürdürmekteyiz, Yükseköğretim Kurumu tarafından üniversitemizde iki adet multimedya sınıfları oluşturulmuştur bu sınıflar mümkün olduğu kadar yabancı dil eğitimi ve bilgisayar konusunda tüm öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin yararlanabileceği şekle dönüştürülecektir, bunun yanında Genel Koordinatörlük olarak öğrencilerimizin yabancı dil bilgisini artırarak gerek ülke içerisinde gerekse yurt dışında eğitim konularında daha başarılı olabilmelerini sağlamak amacındayız.”

Ayrıca üniversitemizde uzaktan eğitim merkezi kurulması adına da çalışmaların devam ettiğini vurgulayan BAKAN, konuşmasını Fulbright Eğitim Komisyonu’nun kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgiler verdikten sonra tamamladı.

Bilgilendirme toplantısına konuşmacı olarak katılan Fulbright Ankara Merkez Ofisi Eğitim Danışmanlığı Koordinatörü Mevlüde BAKIR, Fulbright bursları konusunda bilgiler verdi.

Fulbright Eğitim Danışmanı Bahar Deniz TÜRKASLAN ise Amerika Birleşik Devletleri’nde eğitim sistemi ve eğitimini orada sürdürmek isteyenlere yönelik bir bilgilendirme konuşması gerçekleştirdi.

Yoğun katılımla gerçekleşen toplantı, konuşmacılara üniversitemiz adına çiçek sunulmasının ardından sona erdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube