Sungurlu MYO İnşası için İncelenen Arsaların Zemin Etütleri Tamamlandı

16 Eylül 11

Çorum Sungurlu Belediyesi, ilçede yapılması planlanan Sungurlu Meslek Yüksekokul binası için yaptığı zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin UZUNKAYA, makamında  Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Cihat SAVSAR’a, Belediye tarafından yapılan zemin etüt belgesini teslim etti.

Başkan Uzunkaya yaptığı açıklamada, “Hitit Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Reha Metin ALKAN ve Kaymakam Hulusi ŞAHİN ile birlikte yaptığımız müftelif arsalarda incelemeler sonrası, yaptığımız zemin etütlerini Hitit Üniversitesi komisyonuna teslim etmek üzere Sungurlu Meslek Yüksekokul Müdürü Cihat SAVSAR’a teslim ettik” dedi.

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Binası İnşası için İncelenen Arsaların Zemin Etütleri Tamamlandı...
Hitit Üniversitesi Rektörlüğü