Yayınlanma Tarihi: 15 Ekim 2012 Pazartesi

Sanal Portföy Yarışması Birincisi “Finans Sempozyumu”na Katıldı

Borsa Finans Kulübü’nün Üniversitemiz ve Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) destekleri ile Mayıs 2012’de düzenlemiş olduğu ve Üniversitemiz Rektörü tarafından birincisine yurtiçinde konusu ile ilgili bir etkinliğe katılma ödülü verildiği “Sanal Portföy Yarışması”nı birinci olarak kazanan Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencisi Hatice DEVELİOĞLU, Finans Sempozyumu’na katıldı. 

Borsa Finans Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. E. Savaş BAŞCI ile Sanal Portföy Yarışması birincisi Hatice DEVELİOĞLU’nun katıldığı, 10 – 13 Ekim 2012 tarihlerinde Finans Bilim Platformu’nun Erzurum Atatürk Üniversitesi ile birlikte düzenlemiş olduğu “16. Finans Sempozyumu”nda, Yrd. Doç. Dr. E. Savaş BAŞCI da bir tebliğ sundu. Ülkemizin tüm üniversitelerinde finans alanında çalışan 150 civarında akademik personelin katıldığı sempozyumda bu vesile ile hem Üniversitemiz tanıtılmış oldu hem de öğrencimizin başarısı Sayın Rektörümüz tarafından ödüllendirildi.

Üniversitemiz ile Finans Bilim Platformu arasında yapılan görüşmeler sonucunda, 16 yıldır düzenlenen Finans Sempozyumu’na Üniversitemizin ev sahipliği yapılması konusu sonuçlanmış ve ilimizin de plaka kodu olan “19. Finans  Sempozyumu”nun Çorum’da düzenlenmesi kararı alınmıştır. 2015 yılında düzenlenmesi planlanan “19. Finans Sempozyumu”, Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenleyecektir.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube