Yayınlanma Tarihi: 22 Ekim 2012 Pazartesi

Sungurlu MYO ile Monemedikal Firması Arasında Ortak Eğitim Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu ile Çorum Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve medikal sektöründe gerek yurtiçi gerekse yurtdışında önemli bir yere sahip olan MONEMEDİKAL firması arasında ortak eğitim protokolü imzalandı. İmza törenine Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, MONEMEDİKAL firması Genel Müdürü Fatih GÖKGÖZ ve Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF katıldı.

İmzalanan protokol çerçevesinde, Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı öğrencileri gruplar halinde MONEMEDİKAL firmasında mesleki uygulama eğitimi alacaklardır. Bu eğitim ile haftanın 4 günü okullarında teorik eğitim alan öğrencilerin haftada 1 gün de pratik eğitim alarak alanlarında daha donanımlı şekilde yetişmeleri hedeflenmektedir. Eğitim süresi sonunda başarılı olan öğrencilere katılım sertifikası verilecektir.

2003 yılında Çorum’da kurulan, hem ulusal hem de uluslararası medikal sektörü için üretim yapan ve dünyanın birçok ülkesine çeşitli tıbbi ürünleri pazarlayan büyük bir firma olan MONEMEDİKAL, yapılan işbirliği çerçevesinde bilgi ve tecrübelerini, mezun olduklarında aynı sektörde çalışacak olan Sungurlu Meslek Yüksekokulu Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı öğrencileri ile paylaşacaktır. Bu işbirliğinin gerçekleşmesinde emeği olan herkese ve özellikle de Genel Müdür Fatih GÖKGÖZ’ün şahsında MONEMEDİKAL firmasına desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.  


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube