Yayınlanma Tarihi: 01 Kasım 2012 Perşembe

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN Boğazkale ve Hattuşa’yı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Reha Metin ALKAN Boğazkale ve Hattuşa’ya ziyarette bulundu. İlk olarak Boğazkale Kaymakamı Zeliha UYAN’ı makamında ziyaret eden ALKAN, UYAN’a yeni görevinde başarı ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Daha sonra Boğazkale Kaymakamı UYAN, Boğazkale Belediye Başkanı Ali Rıza SOYSAT, Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof.Dr. Yaşar Erkan ERSOY, Sosyal  Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Gülen Elmas ARSLAN  ve Hitit Uygarlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet ÜNAL, Üniversitemiz Genel Sekreteri Erdal KANIK ile tarihi Dulkadiroğulları Konağı’nda incelemeler yapan Prof.Dr. ALKAN, Arkeoloji ve Hititoloji alanında yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.