Yayınlanma Tarihi: 13 Kasım 2012 Salı

Üniversitemiz Tanıtımlarına Konya’da Devam Etti

Üniversitemiz tanıtım etkinlikleri kapsamında, 12-13 Kasım 2012 tarihleri arasında Konya Dedeman Otel’de Eğitim Fuarına katıldı.

Konya Dedeman Otel’de düzenlenen Yüksek Öğretim Günleri’nde birçok üniversite ve eğitim kurumu açtıkları stantlarla öğrencilere ilgi duydukları alanlarda tanıtımlar yaptı. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından yoğun ilgi gören Üniversitemiz standında İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer CENGİL, Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Öğr. Gör. Hacer ÖLÇER ve Basın ve Halkla İlişkiler Görevlisi Ali SAÇAK öğrencilere broşür ve promosyon dağıtarak Üniversitemiz hakkında bilgi verdiler.

“Üniversitenizde hangi bölümler var?”, “Öğrencilere ne gibi imkanlar sunuyorsunuz?” ve “Neden Hitit Üniversitesi’ni seçmeliyim?” sorularının cevaplandırıldığı Üniversitemiz standına katılımcıların gösterdiği yoğun ilgi dikkat çekti.