Yayınlanma Tarihi: 19 Kasım 2012 Pazartesi

Ankara’da Lise Öğrencileriyle Bir Araya Geldik

Üniversitemizin tanıtım etkinlikleri kapsamında katıldığı eğitim fuarlarının üçüncü durağı Ankara oldu. 15 – 16 Kasım 2012 tarihleri arasında Ankara Altınpark Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen tanıtım fuarına Yrd. Doç. Dr. Nihan KAYA, Öğr. Gör. Zekeriya LEK ve Basın ve Halkla İlişkiler Görevlisi Ali SAÇAK katıldı.

Educatürk ANFA Altınpark’ta düzenlenen Eğitim Fuarı’nda birçok üniversite açtıkları stantlarla öğrencilere üniversitelerini tanıtmak amacıyla bilgi verdi. Fuarda stant açan üniversitemiz ise fuarı ziyaret eden öğrenciler tarafından en çok ilgi gören üniversitelerden biri oldu. Öğrencilere broşür ve promosyonlar dağıtılan Üniversitemiz standında öğrencilerin merak ettikleri sorular, Üniversitemiz öğretim elemanları tarafından cevaplandırıldı.