Yayınlanma Tarihi: 20 Kasım 2012 Salı

Türk Telekom’dan Uzaktan Eğitim Tanıtımı

Samsun Telekom Bölge Müdürü Ali ERTURAN, Türk Telekom Çorum İl Müdürü Abdulkadir Alper GÜN, Türk Telekom Proje ekibi ve ProG (Profesyonel ve Kişisel Gelişim Platformu) yetkilileri Türk Telekom’un üniversiteler için uzaktan eğitime yönelik olarak geliştirmiş olduğu modellerin sunumunu yaptılar.

Üniversitemiz Senato Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım ve bilgilendirme toplantısına Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin ALKAN, Üniversitemiz Yöneticileri, Samsun Telekom Bölge Müdürü Ali ERTURAN, Türk Telekom Çorum İl Müdürü Abdulkadir Alper GÜN ve beraberindeki ekip katıldı.

Toplantıda ilk olarak BuluTT Akademi hizmeti hakkında bilgiler verildi. Türk Telekom Kamu Proje Yöneticisi Alper CANSIZ, Uzaktan Eğitim ve Sanal akademi hizmetlerini kapsayan BuluTT Akademi sayesinde üniversite öğrencilerinin Türk Telekom Veri Merkezi üzerinde kurulmuş uzaktan eğitim ve sanal sınıf uygulamaları ile daha hızlı, daha aktif ve daha donanımlı bir eğitim alma şansına sahip olduklarını ifade etti. CANSIZ, aynı zamanda BuluTT Akademi ile öğrencilerin üniversitelerin sisteme yükleyecekleri ders içeriklerini internet üzerinden takip edebileceklerini ve sanal sınıf uygulaması ile canlı olarak düzenlenen derslere katılabileceklerini belirtti. Ayrıca Alper CANSIZ, IP tabanlı ve TT VPN destekli Sanal Santral hizmeti ile toplu SMS gönderim olanaklarından da bilgiler katardı.

Son olarak TTNET ProG (Profesyonel ve Kişisel Gelişim Platformu) ile ilgili sunum yapılarak, TTNET ProG ile 100’e yakın sertifikalı ve 5 yabancı dil eğitiminin verilmesinin mümkün olduğunu belirtildi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube