Yayınlanma Tarihi: 26 Kasım 2012 Pazartesi

İstanbul Milletvekili M. Bilal MACİT’ten Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemiz Genç İletişimciler Kulübü tarafından düzenlenen "Türkiye’de Genç Milletvekilliği ve Adaylık Süreci" konulu konferansa katılmak üzere ilimize gelen AK Parti İstanbul Milletvekili M. Bilal MACİT, AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanı Erhan AKAR ile birlikte, Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Üniversite öğrencilerinden gelen her türlü teklif ve daveti karşılamaya çalıştığını ifade eden Bilal MACİT, gençlere her zaman destek olamaya çalıştığını belirtti. Konferansa olan yoğun katılımın memnuniyet verici olduğunu ifade eden MACİT, Hitit Üniversitesi’nin ve öğrencilerinin çok büyük başarılara imza atacağına inandığını belirtti.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin ALKAN, öğrenci kulüplerinin aktif olarak çalışmalarını yapabilmeleri için her türlü desteği verdiklerini belirterek, katkılarından dolayı İstanbul Milletvekili M. Bilal MACİT’e teşekkür etti.