Yayınlanma Tarihi: 26 Kasım 2012 Pazartesi

Tanıtım Etkinliklerimize Trabzon İle Devam Ettik

Üniversitemizin tanıtım etkinlikleri kapsamında katıldığı eğitim fuarlarının dördüncü durağı Trabzon oldu. 22 – 23 Kasım 2012 tarihleri arasında Trabzon Grand Zorlu Otel’de  gerçekleştirilen tanıtım fuarına Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Menderes SUİÇMEZ, Osmancık Ömer DERİNDERE Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Oğuzhan KIVRAK ve Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü İsmail EKER katıldı.

Educatürk Trabzon Grand Zorlu Otel’de düzenlenen Eğitim Fuarı’nda  çok sayıda vakıf ve devlet üniversitesi, fuarı ziyaret eden öğrencilere ve rehber öğretmenlere üniversiteleri hakkında tanıtıcı bilgiler verdiler. Üniversitemiz standına yoğun ilginin olduğu eğitim fuarında Üniversitemiz öğretim elemanları öğrencilerle bire bir ilgilenerek, Üniversitemiz hakkında detaylı bilgiler verdiler.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü İsmail EKER, tanıtım etkinliklerinin oldukça olumlu ve Üniversitemize ilginin yoğun olduğunu belirterek, tanıtım organizasyonlarının  29-30 Kasım 2012 tarihlerinde İzmir ile devam edeceğini ifade etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube