Eğitim-Bir-Sen Yönetim Kurulu Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti

09 Kasım 12

Eğitim-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Tahir EŞKİL, Şube Sekreteri Mesut KARACA, Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Hüseyin KIR, Teşkilatlanma Sekreteri Kadir ÇATAL ve Basın Yayın Sekreteri Eyyüp ÇİÇEK Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’a ziyarette bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette, çalışmaları hakkında Rektörümüze bilgi sunan Eğitim-Bir-Sen temsilcileri, sivil toplum kuruluşları olarak üniversite ile yapılacak olan her türlü iş birliğine canı gönülden hazır olduklarını ifade ettiler. STK’lar olarak Çorum’un ve üniversitenin gelişmesinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Tahir EŞKİL,  Prof. Dr. ALKAN’a teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN ise, üniversite olarak ilimizdeki STK’larla her türlü iş birliğine açık olduklarını belirtti.

Eğitim-Bir-Sen Yönetim Kurulu Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti