Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Yaşlılarımızla Buluştu

13 Aralık 12

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi ve El Sanatları Programı öğrencileri Öğr. Görevlisi Özlem KAYA’nın öncülüğünde, Çorum Atıl Uzelgün Huzurevi sakinlerini Yüksekokulumuz dinlenme salonunda misafir etti.

Düzenlenen etkinliğe Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ, Çorum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı İsmail YILMAZ, Huzurevi Müdürü Halil YÜKSELEN, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Öğretim Görevlilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Yaşlılarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek ve onların iyi vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, yaşlılarımızla sohbet ederek onlarla dertleşen öğrenciler duygulu anlar yaşadılar. Öğrencilerimiz kendi hazırladıkları ikramlarla huzurevi sakinlerini ağırlayarak keyifli saatler de geçirdiler.

Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Yaşlılarımızla Buluştu
Hitit Üniversitesi Rektörlüğü