Yayınlanma Tarihi: 17 Aralık 2012 Pazartesi

"Kişisel Gelişim, Motivasyon ve Eğitimde Başarı" Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali SALUR, İsmail Karataş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine "Kişisel Gelişim, Motivasyon ve Eğitimde Başarı" konusunda konferans verdi. Konuşmasına insanlar arasındaki iletişimde kelimelerle konuşmanın beden dili ile konuşmaya göre daha öncelikli ve önemli olduğu vurgusuyla başlayan Yrd. Doç. Dr. Ali SALUR, iletişim cihazlarının doğru kullanımı, eğitimde motivasyonu sekteye uğratan sebepler, başarıya giden yolda hedefler ve hayal etmenin önemi konularında güncel ve yaşanmış örnekler verdi.

Konferansın sonunda Okul Müdürü Aşkın LİMAN, konferansın öğrenciler için çok verimli olduğunu söyleyerek farklı konularda hazırlanmış konferansların öğrenciler için öneminden bahsetti ve gösterdiği ilgi için Hitit Üniversitesi'ne ve Yrd. Doç. Dr. SALUR’a teşekkür etti.