Yayınlanma Tarihi: 03 Aralık 2012 Pazartesi

Üniversitemizi İzmir’de Tanıttık

Üniversitemizin tanıtım etkinlikleri kapsamında katıldığı eğitim fuarlarının beşinci durağı İzmir oldu. 28-29 Kasım İzmir İZFAŞ’ta gerçekleştirilen tanıtım fuarına Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ömer BOSTANCI, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan GÜNGÜNEŞ ve Basın ve Halkla İlişkiler biriminde görevli Kadir GÜNKURUSU katıldı.

İzmir İZFAŞ’ta düzenlenen eğitim fuarında birçok vakıf ve devlet üniversitesi yer aldı. Fuarda yer alan devlet ve vakıf üniversiteleri fuarı ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere üniversiteler hakkında tanıtıcı bilgiler verdiler.   Üniversitemiz standına yoğun ilginin olduğu eğitim fuarında Üniversitemiz öğretim elemanları öğrencilerle bire bir ilgilendi.

Üniversitemiz öğretim elemanları, tanıtım etkinliklerinin oldukça olumlu geçtiğini ve üniversitemize ilginin yoğun olduğunu belirterek tanıtım organizasyonlarının 10-11 Aralık 2012 tarihlerinde İstanbul ile devam edeceğini ifade ettiler.