Yayınlanma Tarihi: 23 Şubat 2012 Perşembe

“Tecrübe Günleri” Etkinliğinin İkincisi Düzenlendi

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu tarafından “Tecrübe Günleri” kapsamında düzenlenen etkinliğin ikincisi 22 Şubat Çarşamba günü Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Programın konuğu Ar Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Osman MÜFTÜOĞLU olurken, düzenlenen konferansa Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Menderes SUİÇMEZ, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Serkan DİŞLİTAŞ ve Öğr. Gör. Nevzat KOÇAK, üniversitemiz akademisyenleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Menderes SUİÇMEZ, “Tecrübe Günleri” kapsamında öğrencilerle çeşitli alanlarda uzmanlaşmış tecrübeli işadamlarını öğrencilerle buluşturarak, öğrencilerin iş hayatına girmeden önce bilgilendirmek istediklerini kaydetti.

Konuşmasına sıfırdan başladığı iş hayatında geldiği durumu değerlendirerek başlayan Ar Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Osman MÜFTÜOĞLU, azimli olmanın ve sermayeyi tek işe bağlamamanın çok faydasını gördüğünü vurguladı. İş hayatında bilgisayar kullanabilmenin, yabancı dil bilmenin, mesleğin ve meslekteki bilginin çok önemli olduğunu belirten MÜFTÜOĞLU, öğrencilere mesleklerinde dürüst, çalışkan ve sabırlı olmaları gerektiğini, mesleklerini severek yapmalarını ve bu şekilde başarılı olabileceklerinin altını çizdi. Başarılı olmada aile hayatının da çok önemli olduğunu ifade eden MÜFTÜOĞLU, “Evinizde ne kadar mutluysanız, işinizde de bir o kadar mutlu ve başarılı olursunuz” dedi.

Konferans Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Menderes SUİÇMEZ’in Ar Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Osman MÜFTÜOĞLU’na plaket takdim etmesinin ardından sona erdi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube