Yayınlanma Tarihi: 23 Şubat 2012 Perşembe

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, İİBF’ de Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, 22 Şubat 2012 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Maliye Kulübü'nün düzenlediği “Küresel Dünyada Üniversite” konulu sempozyuma katılarak, küresel dünyada üniversitelerin nasıl olması gerektiği ve üniversitemizin öğrenciler için yaptığı çalışmalar hakkında öğrencilere bilgiler sundu. Sempozyuma üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Sempozyumda, öğrencilerle değişik vesilelerle bir araya gelmeye çalıştıklarını söyleyen Rektör ALKAN, “Küresel dünyada rakiplerinizle en iyi şekilde yarışacak şekilde sizleri yetiştirme arzusundayız” dedi. Rektör ALKAN, kulüplere katılarak, faaliyet gösteren öğrencilere teşekkür ederek onların her zaman yanında olacaklarını belirtti. “Vizyonunuz büyükse ve hedefiniz uluslararası ölçekte yer almaksa notlarınızı yüksek tutmaya gayret edin ve başarı yüzdenizi kendiniz belirleyin” diyen Rektör ALKAN, küresel yarışın gerisinde kalmamaları için öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Rektör ALKAN, konuşmasında altyapıdan, etkinliklere birçok konuda yapılan çalışmalara yer vererek; öğrencilere sağlanan olanaklar ve yenilikler konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Öğrenci faaliyetlerine çok önem verdiğini dile getiren ALKAN, bu faaliyetlere oldukça bütçe ayrıldığını bildirerek, öğrencilerin maddi ve manevi olarak yanında olacağını söyledi. Rektör ALKAN, üniversitemizin kayıt sisteminde yaptığı yenilik çalışmaları, akreditasyon çalışmaları, açılan yeni bölümleri, ring servisi, 2. öğretimlere sunulan yemek imkanları ve burs faaliyetlerinden de kısaca bahsetti.

Konuşmasından sonra öğrencilerin sorularını cevaplayan Rektör ALKAN, öğrencilere otomasyon sistemi vb. yeniliklerle hakkında ayrıntılı bilgiler sundu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube