Yayınlanma Tarihi: 16 Mart 2012 Cuma

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali DEMİR Üniversitemizi Ziyaret Etti

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali DEMİR, üniversitemizce düzenlenen “ÖSYM Bölge Üniversiteler İstişare Toplantısını” gerçekleştirmek üzere ilimize geldi. Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret eden Prof. Dr. Ali DEMİR, daha sonra incelemelerde bulunmak üzere Rektörümüzle birlikte İl Sınav Merkezi’ne geçti. Prof. Dr. DEMİR, merkezimizin mükemmel bir yapıda olduğunu, gördüklerinden dolayı çok memnun kaldığını vurgulayarak tüm personele teşekkürlerini iletti.

ÖSYM İl Sınav Merkezi Yöneticiliği ziyaretinin ardından ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali DEMİR Başkanlığında “ÖSYM Bölge Üniversiteler İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Metin ORBAY, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer UÇAR, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret SAYLAM, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ekrem YILDIZ, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim SAVAŞ, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep BİRCAN ve Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ katıldı.

Toplantıda 1 Nisan’da yapılacak olan YGS öncesi sınav uygulamaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrası hep birlikte geçilen akşam yemeğine Çorum Valisi Nurullah ÇAKIR ve Çorum Belediyesi Başkanı Muzaffer KÜLCÜ de katıldı. Sohbet ortamında gerçekleşen yemekte, ülkemizin geleceği olan gençleri daha bilinçli ve iş hayatlarında daha başarılı olabilmeleri için neler yapılabileceği konularında görüşüldü.

 Yemek sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali DEMİR’e ve misafir Üniversite Rektörlerine, üniversitemizi tanıtıcı materyallerden oluşan bir set ve günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube