Yayınlanma Tarihi: 27 Mart 2012 Salı

İskilip Meslek Yüksekokulu’ndan '18 Mart Çanakkale Zaferi (Kahramanlık Günü)' Konferansı

İskilip Meslek Yüksekokulu 2011-2012 Bahar Yarıyılı Etkinlikleri kapsamında “Çanakkale Zaferi (Kahramanlık Günü)” konulu konferans düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak katılan Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. H. Ahmet SEZİKLİ Mehmet Akif ERSOY’un Çanakkale Şehitlerine şiirinden alıntılar yaparak konuşmasına başladı.

Sezikli, konuşmasında İslam Tarihi’nden günümüze kronolojik bir kompozisyon sundu. Milli Birlik ve Beraberliğin önemine değinen Sezikli, sözlerini Kur’an’dan ayetler okuyarak sürdürdü.

Konferansı, İskilip AKP ilçe başkanı Ali KOÇKAYA, İskilip Müftüsü İsmail ŞAHİN, İskilip Milli Eğitim Müdür Mustafa SELVİ, İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencilerive çok sayıda dinleyici takip etti. Program İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer CENGİL’in konuşmacı Yrd. Doç. Dr. H. Ahmet SEZİKLİ’ye çiçek sunmasıyla sona erdi.