Yayınlanma Tarihi: 29 Mart 2012 Perşembe

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu’ndan Huzur Evi’ne Ziyaret

Yaşlılar Haftası kapsamında 28 Mart 2012 Çarşamba günü Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Menderes SUİÇMEZ, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Serkan DİŞLİTAŞ ve Öğr. Gör. Nevzat KOÇAK ile Üniversitemiz akademisyenlerinden Öğr. Gör. Özlem KAYA, Öğr. Gör. Mücella BAYLAVLI, Öğr. Gör. İsmail YILDIRIM ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette düşüncelerini aktaran Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Menderes SUİÇMEZ, “Huzur evinde yaşayan büyüklerimize yalnız olmadıklarını ve onları unutmadığımızı göstermek için buradayız. Kısa süreliğine de olsa onları mutlu edebilmek ve bu mutluluğu onlarla yaşayabilmek hayatımızın en güzel anlarından biri olduğunu düşünüyorum” dedi. SUİÇMEZ, “Büyüklerimizin hayatlarının her anını sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçirmelerini diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.