Yayınlanma Tarihi: 29 Mart 2012 Perşembe

Üniversitemiz Yetiştirme Yurdu’ndaki Kardeşlerimize Şefkatli Kucağını Açtı

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu 28 Mart 2012 Çarşamba günü, Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu’nda kalan 40 kişilik öğrenci grubunu okulun dinlenme salonunda misafir etti. Düzenlenen programa Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Menderes SUİÇMEZ, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Serkan DİŞLİTAŞ ve Öğr. Gör. Nevzat KOÇAK ile Üniversitemiz akademisyenlerinden Öğr. Gör. Özlem KAYA, Öğr. Gör. Mücella BAYLAVLI, Öğr. Gör. İsmail YILDIRIM ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Menderes SUİÇMEZ konuşmasında; ‘Gerçekleştirilen etkinliğin amacı, yetiştirme yurdunda yaşayan öğrencilerin aile ortamında hoşça zaman geçirmelerini ve Üniversitemizdeki öğrencilerle kaynaşmalarını sağlamaktır’ dedi ve Üniversitemizdeki aile sıcaklığını, burada yaşayan öğrencilere sıklıkla yaşatacaklarını ifade etti.

Program, Üniversitemiz öğrencileriyle Yetiştirme Yurdu öğrencilerinin müzik eşliğinde eğlenmelerinin ardından sona erdi.