İskilip MYO Akademik ve İdari Personeli İle Öğrencileri Kan Bağışında Bulundu

18 Nisan 12

“Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır” sloganıyla yola çıkan Türk Kızılayı’nın kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü. 17 Nisan 2012 tarihinde İskilip ilçe merkezinde Türk Kızılayı tarafından kurulan mobil istasyonda İskilip Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari Personeli ile öğrencileri kan bağışında bulundular. Kan bağışı kampanyasına İskilip Kaymakamı Sayın Mehmet YILMAZ, İskilip Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dr. Gülşen ASLAN ELKIRAN, Yüksekokul Sekreteri Sabri ÇİÇEKÇİ, Öğretim Görevlisi Neslihan YILMAZ, Akademik Uzman Doğan KOŞAN ve İskilip Meslek Yüksekokulu Öğrencileri katıldı.

İskilip Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari Personeli İle Öğrencileri Kan Bağışında Bulundu