Yayınlanma Tarihi: 30 Nisan 2012 Pazartesi

Üniversitemiz '14. Mesleki Teknik Eğitim Fuarı ve Üniversite Tanıtım Günleri' ne Katıldı

Üniversitemiz, Ankara’da gerçekleşen Üniversite Tanıtım etkinliklerine katıldı. B0Z0K Üniversitesi, METEF ve MİNA Ajans işbirliği ile düzenlenen öğrenciler için yol haritası özelliği taşıyan “14. Mesleki Teknik Eğitim Fuarı ve Üniversite Tanıtım Günleri”  24-28 Nisan 2012 tarihlerinde ANFA Altınpark Fuar Merkezi'nde düzenlendi. Fuarda üniversitemizdenÖğretim Görevlisi Mehmet AYDINKAL, Basın ve Halkla İlişkiler Akd. Uzmanı CanayUMUNÇ, ve İİBF öğrencisi Dilanur ÜŞEKÇİOĞLU yer aldı.

Üniversitemiz standını ziyaret eden öğrencilere ve rehber öğretmenlere üniversitemizi tanıtıcı materyallerin verilmesinin yanı sıra üniversitemizin eğitim, sosyal, kültürel olanakları gibi konularda detaylı bilgilendirme ve tanıtımlar gerçekleştirildi. Uygarlığı Aydınlatan Bilgi Güneşi, Marka Şehir Çorum, Dünya Üniversitesi Hititgibi sloganlarıyla ve atılımları ile yükseköğretim kurumları arasında 'En Özel Devlet Üniversitesi' olma özelliğini de taşıyan üniversitemize öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.