Yayınlanma Tarihi: 05 Nisan 2012 Perşembe

Genç Haber Gazetesi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı Ziyaret Etti

Genç Haber gazetesi, ikinci sayısı için Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmeye Amasya-Merzifon Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Ali SERİM, Müdür Yardımcısı Alper YILDIZ, Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Halit ÜNVER ile gazete haber ekibinden öğrenciler; Kübra KARAHİSAR, Sevcan AKYOL ve Meryem ÖZKAYA katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda geçen görüşmede, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN Üniversitemizin 2023 vizyonu, çalışmaları, hedefleri ve Üniversitemizde yapılan ve yapılacak olan faaliyetler konusunda ziyaretçilere bilgi verdi.

Genç Haber Gazetesi, Amasya-Merzifon Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Halit ÜNVER rehberliğinde öğrenciler tarafındanhazırlanıyor ve Türkiye’deki tüm meslek liselerine, 50 üniversite ve 6 ülkeye yayın yapıyor.