Yayınlanma Tarihi: 09 Nisan 2012 Pazartesi

Üniversitemiz Şanlıurfa’da Düzenlenen 3. Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri’ne Katıldı

Üniversitemiz 4 - 6 Nisan 2012 tarihlerinde Şanlıurfa’da düzenlenen  "3. Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri" ne katıldı.

Yaklaşık 40 üniversitenin katılımcı olarak yer aldığı fuarda Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Naki ÇOLAK ile Basın ve Halkla İlişkiler görevlisi Ali SAÇAK, üniversitemizin birim ve olanakları ile ilgili öğrencilere bilgiler aktardılar. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören standımızda öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin soruları yanıtlandırılırken, üniversitemizin tanıtım kataloğu, broşürleri ve çeşitli hediyeler de ziyaretçilere sunuldu.

Fuar alanında 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayan üniversitemize Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Ahmet PALA tarafından teşekkür plaketiplaket takdim edildi.