Yayınlanma Tarihi: 14 Mayıs 2012 Pazartesi

Sanal Portföy Yarışması’nın Galibi Ödülünü Aldı

Sanal Portföy Yarışması’nın ödül töreni 11 Mayıs 2012 Cuma günü Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Borsa Finans Kulübü’nün Sermaye Piyasası Kurulu ile ortaklaşa düzenlediği Sanal Portföy Yarışması’nın 1 aylık performans sonuçları belirlendi. Yarışmada kendilerine verilen sanal parayı 1 ay sonunda en yüksek değere ulaştıran İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 4. Sınıf öğrencisi Hatice DEVELİOĞLU’na Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN tarafından Türkiye’de ulusal bir sempozyuma katılım hakkı ve Sermaye Piyasası Kurulu’nda 1 haftalık staj yapma hakkı takdim edildi.

Gelecek yıl uluslararası borsalarda yapmak istediklerini belirten Rektör ALKAN, “Amacımız uluslararası firmalara başvuru yapabilen, kendine güveni olan ve en az 1 yabancı dil bilen öğrenciler yetiştirmek” dedi.