Yayınlanma Tarihi: 03 Mayıs 2012 Perşembe

“Baktat Slogan Yarışması”nı Sungurlu Meslek Yüksekokulu Öğrencisi Bahar UZUN Kazandı

BAKTAT Şirketler Grubu'nun Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında düzenlediği slogan yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Sungurlu Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen ödül törenine İlçe Kaymakamı Hulusi ŞAHİN, Emniyet Müdürü İsmail MADEN, Sungurlu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF, BAKTAT Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil BAKLAN, hayırsever işadamı Haydar Ali ÖZTAŞ, Yüksekokul akademik-idari personelive öğrenciler katıldı.

BAKTAT markasının belleklerde yer etmesini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada, "BAKTAT Adı Hayatın Tadı" sloganıyla Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencisi Bahar UZUN birinci; "Özündedir Tadı BAKTAT'dır Adı" sloganıyla İşletme Yönetimi 1. sınıf öğrencisi Hatice ÇOBAN ikinci ve "BAKTAT'ın Farkı Lezzetinde Saklı" sloganı ile Bilgisayar Programcılığı 2. sınıf öğrencisi Emre ÖRENLER ise üçüncü oldu.

Konuşmasında Üniversitemiz ile işbirliği içinde olmaktan mutlu olduğunu belirten Halil BAKLAN "Üniversitemiz bizim için en büyük değerlerimizdendir. BAKTAT olarak üniversitemize her zaman sahip çıktık ve çıkmaya da devam edeceğiz. Öğrenci arkadaşlarımızın yarışmaya gösterdiği ilgiden dolayı çok memnun olduk. Sizlere destek olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi. BAKLAN ayrıca Yüksekokul yerleşkesi konusunda da işadamı ÖZTAŞ ile birlikte destek vereceklerini bildirdi. Kaymakam ŞAHİN de konuşmasında BAKLAN ile ÖZTAŞ'aYüksekokul’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yarışmada birinci olan Bahar UZUN'a ödülü dizüstü bilgisayarı Kaymakam Hulusi ŞAHİN, ikinci olan Hatice ÇOBAN'a ödülü cep telefonunu hayırsever işadamı Haydar ÖZTAŞ, üçüncü olan Emre ÖRENLER'e de ödülü saati Emniyet Müdürü İsmail MADEN verdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube