Yayınlanma Tarihi: 03 Mayıs 2012 Perşembe

Üniversitemizde Diyabet Hastaları için “Egzersiz Programı” Başladı

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim elamanları tarafından gerçekleştirilen egzersiz programı 02.05.2012 tarihinde Sağlık Yüksekokulu Spor Salonu'nda başladı. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim elemanıantrenör Serap ÜNAL ve Çorum Devlet Hastanesi Diyabet Eğitimi Hemşiresi Hülya ÇİÇEK tarafından verilen ilk derste, katılanlara egzersiz programı hakkında bilgiler verildi. Egzersiz programı hakkında bilgi veren Diyabet Eğitimi Hemşiresi Hülya ÇİÇEK, egzersiz programlarının diyabet hastaları için olduğunu ve bu programa böbrek, kalp ve göz sorunları olan hastaların katılamayacağını söyledi. ÇİÇEK ayrıca Çorum Devlet Hastanesi tarafından uygun görülen hastaların Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na başvuruda bulunarak egzersiz programlarına katılabileceklerini sözlerine ekledi. 6 hafta sürecek olan egzersiz programı, sağlıklı yaşam konusunda önemli bir faaliyete daha öncülük eden Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri düzenlenecek.