Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Atıl ÜZELGÜN Huzurevi’ni Ziyaret Etti

18 Haziran 12

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, üniversitemiz öğretim elemanları ile birlikte 17 Haziran Pazar günü’nün Babalar Günü olması vesilesiyle Atıl ÜZELGÜN Huzurevi’ne bir ziyarette bulundu. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Rektör ALKAN, üniversitenin her zaman onların yanında olduğunu dile getirerek, ne zaman isterlerse üniversitemize gelip öğrenciler ve öğretim elemanlarımızla bir araya gelebileceklerini ifade etti ve Babalar gününü kutladı. Rektör ALKAN daha sonra öğretim elemanları ile birlikte huzurevi konuklarına birer karanfil dağıttı. Konuklar da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Rektör ALKAN’a ve öğretim elemanlarına teşekkür ettiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Atıl ÜZELGÜN Huzurevi’ni Ziyaret Etti