Yayınlanma Tarihi: 04 Haziran 2012 Pazartesi

1. Hitit Ulusal Go Turnuvası Gerçekleştirildi

26–27 Mayıs tarihlerinde Üniversitemiz Go Kulübü, 1. Hitit Ulusal GO Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Çorum, Kocaeli, İstanbul ve Ankara’dan 20 Go oyuncusunun katılımı ile gerçekleşen turnuva iki gün boyunca beş tur sürdü. Turlar Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu kampüsünde büyük kamelyada yapıldı. Turnuvada Ankara/Aji Go Akademisinden katılan Bertan BİLEN(2D) tüm maçlarını kazanarak birinci oldu. Ankara/Aji Go Akademisinden Hüsrev AKSÜT (2D) ile İstanbul/ Türkiye Go Akademisinden Giray ERDİ (2D) ikinci oldu. Çorum’dan katılan ilköğretim 4. sınıf öğrencisi Pelin Su Tan (20 Kyu) ise en küçük oyuncu olarak özel ödüle layık görüldü. İçeriği ve sosyal etkinlikleriyle dolu dolu geçen  turnuvanın her yıl geleneksel olarak yapılması kararlaştırıldı.