Yayınlanma Tarihi: 04 Haziran 2012 Pazartesi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, ÇESOB' u ziyaret etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Çorum Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'ni (ÇESOB) ziyaret etti.Ziyarette ÇESOB Başkanı Yalçın KILIÇ ve oda başkanları ile bir araya gelen Rektörümüz, Üniversitenin bir şehrin her anlamda kalkınmasında büyük bir rol üstlendiğini ifade etti. Prof.Dr. ALKAN Çorum'un topyekün her bileşeniyle kalkınmasını istediklerini, üniversitemizin ilimize bilimsel, kültürel, sosyal ve ekonomik yönlerden katkı sağlamasınıistediklerini, bu anlamda esnafımızın da her zaman her konuda yanında olduklarınısöyledi.

Halen ana kampüs olması için üzerinde çalıştıkları bölgenin şehir merkezine yakın olmasının üniversite ile şehri kaynaştıracağını, üniversitenin bilimsel, kültürel ve sosyal yönden de şehir ile bütünleşmesine olumlu büyük katkılar sağlayacağını, bu kaynaşmanın esnaf ve sanatkara da şüphesiz olumlu yansıyacağını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Yalçın KILIÇ ise, Rektör ALKAN'ın çok genç ve dinamik bir insan olduğunu ifade ederek, "Sayın Rektörümüze bizi ziyaret ederek onurlandırdığı için teşekkür ediyorum. Rektörümüzün başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Esnaf ve Sanatkarın kalkınması için yapacağımız tüm projelerde Rektörümüzün yanımızda olacağından hiç şüphemiz yok. Sayın Rektörümüzün Çorumlu olması Çorum'u yakından tanıması Çorum ve Çorumlu için büyük şanstır. Kendisine başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Ziyaret sonunda ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Prof. Dr. Reha Metin Alkan'a bakır işlemeli ibrik hediye etti. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube