Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nden Üniversitemize Donanım Desteği

23 Temmuz 12

Üniversitemizin Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne yapmış olduğu talep uygun görülmüş olup, Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan Harita ve Kadastro Bölümü öğrencilerinin uygulamaya dayalı eğitimlerine destek amaçlı olmak üzere Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut GÜNEY’in talimatları doğrultusunda Üniversitemize donanımsal destek verildi.

Gerçekleştirilen destek kapsamında İstanbul Bölge Müdürlüğü’nden, Yozgat Bölge Müdürlüğü’nden ve Çorum Kadastro Müdürlüğü’nden çağdaş haritacılık çalışmalarında yoğun olarak kullanılmakta olan GPS ölçüm aletleri, çeşitli özellikte ve sayıda elektronik, mekanik, teodolitler ve benzeri cihazlar Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu’na hibe edilmiştir.

Üniversitemize yapılan desteklerden dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN ve Harita ve Kadastro Bölümü Öğretim Elemanları başta Tapu Kadastro Genel Müdürü Davut GÜNEY olmak üzere, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’ne ve teşkilatına teşekkürlerini ilettiler.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nden Üniversitemize Donanım Desteği