Yayınlanma Tarihi: 27 Temmuz 2012 Cuma

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, HEM Mobilya Atölyesini Gezdi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Mimar Sinan Halk Eğitim Merkezi’nin Sanayi Sitesi’nde bulunan mobilya atölyelerini ziyaret etti.

Atölye yetkililerinin daveti üzerine tesisleri gezen Prof. Dr. ALKAN, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Mobilya Atölyesi Teknik Müdür Yardımcısı Mustafa TAŞKIN, Çorum’daki bir çok okulun masa, sıra başta olmak üzere mobilya işlerini Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla kendilerinin yaptığını söyledi.

Mustafa TAŞKIN ayrıca, öğrenci masa-sıralarında geri dönüşüm başlattıklarını belirterek, okullardaki kullanılamaz hale gelen masa-sıraları toplayıp geri dönüşümünü sağladıktan sonra tekrar okula iade ettiklerini bildirdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN da, üniversitenin mobilya işlerinin bu atölyede yapılabileceğini kaydetti.

Müdür Yardımcısı Mustafa TAŞKIN, ziyaretin ardından Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’a Halk Eğitim Merkezi kurslarında yapılmış ebru tablosu hediye etti.