Yayınlanma Tarihi: 14 Ağustos 2012 Salı

Vekillerimiz ve Rektörümüz HİTİTSEM Binasında İncelemelerde Bulundular

13 Ağustos 2012 Pazartesi günü Çorum Milletvekillerimiz Salim USLU, Cahit BAĞCI ve Murat YILDIRIM ile Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Hitit Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HİTİTSEM)’nin Bahabey Caddesi’nde bulunan binasında incelemelerde bulundular.

Milletvekillerine bilgiler aktaran Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, “Mekan konumunun önemi nedeniyle merkezimizi buraya taşıyacağız ve gelen taleplere göre kurslar açarak hizmet vermeye başlayacağız” dedi. HİTİTSEM’in temel kursların yanı sıra gelecek olan taleplere göre tüm Çorum’un hizmetinde olacağını ifade eden Rektör Prof. Dr. ALKAN, sosyal ve kültürel açıdan da çok güzel ve yararlı bir merkez haline geleceğini belirtti. Dersleri Üniversitemiz öğretim elemanlarının vereceğini söyleyen Prof. Dr. ALKAN, HİTİTSEM’i en kısa sürede faaliyete geçirebilmek için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini sözlerine ekledi.

İncelemeler sırasında konuşan Çorum Milletvekili Cahit BAĞCI ise kişisel gelişim adına merkezin önemli bir rol üstlendiğini, öğrencilerin bunu en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini vurguladı. BAĞCI, “HİTİTSEM’de sanatsal ve kültürel bir çok etkinlik düzenlenebilir ancak öncelikle ara eleman yetiştirmeliyiz” diyerek sözlerini tamamladı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube