Yayınlanma Tarihi: 15 Ağustos 2012 Çarşamba

TSE Ürün Belgelendirme Müdürü Uğur ÖZDENİZ’ den Veda Ziyareti

Çorum TSE Bölge Müdürlüğü görevini 14 yıl sürdüren ve 2007’den bu yana da Ürün Belgelendirme Müdürü olarak unvanı değiştirilen Uğur ÖZDENİZ, Çukurova Bölge Müdürlüğü görevine atanmasından dolayı 14 Ağustos 2012 Salı günü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’a veda ziyareti gerçekleştirdi.

Yapılan ziyarette Adana Merkez olmak üzere Mersin, Hatay ve Osmaniye’den sorumlu olacağını belirten Uğur ÖZDENİZ, Çorum’da göstermiş olduğu performansı Adana’da da devam ettirmek istediğini vurguladı. Hitit Üniversitesi ile TSE arasında çok güzel çalışmaların başladığını ifade eden ÖZDENİZ, üniversitenin daha iyi yerlerde olacağına inandığını belirtti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN ise Üniversitemizle yapmış oldukları ortak çalışmalardan ve verdiği desteklerden dolayı Uğur ÖZDENİZ’e teşekkürlerini ileterek, yeni görev yeri Adana’da başarılar diledi.