Yayınlanma Tarihi: 20 Eylül 2012 Perşembe

İHL Müdürü Salim ALTUNAY Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’ı Makamında Ziyaret Etti

Çorum İmam Hatip Lisesi Müdürü Salim ALTUNAY, Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’ı makamında ziyaret etti.

Hitit Üniversitesi’nin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden ALTUNAY, öğrenci ve bölüm sayılarındaki artışın Çorum Halkı tarafından takdirle karşılandığını ve ilimiz açısından gurur verici olduğunu vurguladı. Kendi çalışmaları hakkında da bilgiler veren ALTUNAY, beklentilerinin çok üzerinde öğrenci müracaatının olduğunu belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN ise projelerin hız kesmeden devam edeceğini, Hitit Üniversitesi’nin ve ilimizin her geçen gün büyüdüğünü ifade etti.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, İHL Müdürü ALTUNAY’a her türlü gönül desteği vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.