Rektörümüz THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal BAN’ı Ziyaret Etti

05 Eylül 12

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Reha Metin ALKAN, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ünsal BAN’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Rektörümüz Prof.Dr. ALKAN, Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin kısa bir süre önce kurulmasına rağmen çok önemli bir mesafe katettiğini, sahip olduğu birçok bölümüyle farkındalık oluşturduğunu ifade etti. Bu bölüm mezunlarının sadece ülkemize değil dünyada da hızla büyüyen havacılık sektörüne önemli katkı sağlayacağını vurgulayan Prof.Dr. ALKAN, Yer Hizmetleri, Kabin Memurluğu ve Uçak Bakım Onarım bölümlerinin THK Üniversitesi’nin de katkılarıyla Üniversitemizde de açmak istediklerini belirtti.

Rektörümüz ALKAN’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof.Dr. BAN, daha önce Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü yaptığını, Hitit Üniversitesi’ne her zaman ve her konuda yardım ve desteğe hazır olduklarını, aynı zamanda bu tür işbirliklerinden her zaman memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ziyaret sonrası üniversite kampüsünde yer alan çeşitli birimlere teknik bir gezi düzenlendi.

Rektörümüz THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal BAN’ı Ziyaret Etti
Hitit Üniversitesi Rektörlüğü